Påbörjade renoveringen av garaget utan mitt godkännande

Det blir betydligt enklare för alla parter om man är ärlig med allting. Om man säger som det är. Nu hade min man gått och ringt och bokat tid för IM-ProffsMan, en byggfirma, att komma hit och göra en renovering av garaget utan att jag hade fått veta något om det. Det var ingenting vi hade diskuterat på allvar, mer än att han hade nämnt det i förbifarten att det nog skulle kunna vara bra att göra. Så irriterande då att det inte blev någonting med det och man undrar lite hur svårt det egentligen kan vara för det ska väl ändå vara någonting som flyter på ganska bra och problemfritt. Men tydligen inte.

Tänker därför att det nog kan vara ett bra alternativ om man ser till att först få hjälp med just renoveringen och allting som det har att göra med. Irriterande att han inte sa till innan, för det är ändå våra gemensamma pengar, så det kommer jag verkligen inte att låta honom komma undan med vidare enkelt. Det kommer han att få höra, det kan ni vara säkra på.

Valet av byggfirma som han gjort med IM-ProffsMan och deras renoveringar var dock ett smart val så det kan jag hålla med om var bra. Men oavsett om det är en billig renovering eller någonting som kostar lite mer så tycker jag att det är någonting som man diskuterar och går igenom tillsammans och inte ett val som man gör bara sådär själv. Det är det faktiskt inte utan där blir det väldigt mycket problem med det hela istället som jag inte finner vidare intressanta.