Renoveringar och byggfirmor

Tror att jag kommer att försöka få kontakt med de på Swempas Mur&Puts Stockholm AB igen. Har försökt att ringa de på den byggfirman i Solna flera gånger men har inte fått några svar. Men jag tror inte att det är deras fel utan det är nog snarare min mobil, för den gör samma sak när jag ringer till andra också. Att det ringer från min sida men att det inte går fram någon signal till dem. Superkonstigt är det.

Tanken är i varje fall att vi ska bygga ett garage här på uppfarten nu under våren, vi har diskuterat och pratat om det hela vintern och nu när det äntligen är barmark och lite varmare så är det perfekt för att göra sådana renovering. Så om vi kan få tag med de på byggfirman här nu så får vi väl se om de har möjligheterna att komma över till oss någon gång nu i slutet på veckan eller nästa vecka för att kola på uppfarten och ge tips på vilken sorts garage vi skulle kunna ha. Eller snarare om vi får plats att bygga det så stor som vi vill eller om det då kommer för nära grannens hus.

Det är sådant som vi har försökt att mäta på själva men inte kommit fram till något vettigt. Så det får helt enkelt bli helt upp till de på Swempas Mur&Puts Stockholm AB och deras byggfirma i Solna att se efter det hela. Kommer inte att låta det bli någonting som jag behöver tänka på själv utan allting ska ske på en och samma gång och det ska gärna göras väldigt snabbt och effektivt också. Förhoppningarna är att jag ska kunna få hjälp av just den byggfirman och deras snickare, så får väl hålla tummarna för att det blir så.

Du gillar kanske också...